DK
DK
Ring til os på 0046-40-78980

Ofte stillede spørgsmål

FAQs

Hvad er den mindste ordremængde?

For at holde tingene enkle, har vi ingen minimum ordremængde. Vi modtager bestillinger på blot et navneskilt 

Hvor lange er jeres behandlingstider?

Vores produktionstider er en af ​​vores topprioriteter. Vi tilbyder hurtige, konsekvente og pålidelige forsendelser, med en standard forsendelse på 6 arbejdsdage, 4 arbejdsdage med vores Express service. Bestillinger inden kl. 15:00 på en hverdag tæller med i ekspeditionstiden. 

Hvis du vil se en udspecificering af vores behandlingstider, kan du besøge vores leveringstider-side.

Ægte "i sidste sekund" panik? Ring til os på 0046-40-78980, vi kan måske hjælpe.

Hvad koster jeres navneskilte?

Alle vores priser er mængdebaserede. Jo flere du køber, jo billigere bliver hvert navneskilt .Du kan finde priserne ved at klikke på ét af de nedenstående links.

Vi mener, at vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Jeg vil bestille 20 navneskilte, skal jeg designe hver navneskilt for sig?

For at holde tingene simple, kræver vi, at du designer det første navneskilt for hvert design.

Når det første navneskilt er designet, kan yderligere navne og/eller job titler tilføjes i en liste. Når din bestilling er blevet behandlet, vil en grafisk designer kigge på dit design og sikre, at eventuelle lange navne passer på navneskiltet, og at det overordnede design er afstemt korrekt. Vi anbefaler, at du bruger det længste langt navn som et eksempel, når du designer dit navneskilt.

Er priserne på navneskiltene konkurrencedygtige?

Vi mener, at vores priser er yderst konkurrencedygtige og gemmer dem ikke væk, i modsætning til mange andre leverandører. Du kan finde priser på navneskiltene ved at klikke på 'Priser' i linket øverst på denne side.

Hvad koster forsendelsen?

Leveringsprisen for Standard service bestillinger er kr 120 (ex. moms), uanset antal eller vægt. Alle bestillinger sendes med Post.

Er der nogen opsætnings- eller designgebyrer?

Her på Name Badges International er vi stolte af at kunne sige, at vi ikke har skjulte gebyrer. For at holde tingene enkle, skal du kun betale prisen på navneskiltet, levering og moms. Dette betyder, at der ikke er oprettelsesgebyr, opsætningsgebyr eller designgebyr.

Hvordan skal jeg helst sende jer mit illustrationsmateriale/logoer?
Vi er stolte af at kunne tilbyde de bedste løsninger for nybegyndere og til professionelle grafiske designere. Vi accepterer logoer og navneskilte-designs i næsten ethvert format, bare send dem i den bedste kvalitet du har, og vi vil kunne producere det bedst mulige resultat. Som hovedregel er vores foretrukne filformater .pdf .ai .eps og .cdr. Andre almindelige filformater, som vi kan acceptere, inkluderer .jpg .jpeg .doc og .docx. Som tidligere nævnt, kan vi åbne næsten alt. Hvis du mod forventning sender os en fil, som vi ikke kan åbne, vil vi kontakte dig, om dine muligheder. Vi kan i øjeblikket acceptere filer via e-mail op til omkring 6 MB. For at finde ud af mere om at indsende dine egne billeder og logoer, så besøg venligst vores tekniske side.
Kan jeg vælge mellem forskellige monteringer for mine navneskilte?

Alle vores navneskilte kommer med et valg af tre monteringsmuligheder: nål, klemme og magnet. Detaljer om hver montering kan findes på vores navneskilte-montering side.

Hvilke oplysninger skal jeg give ved bestilling af navneskilte?
  • Hvilken slags navneskilt, du behøver: Prestige navneskilt, Prestige Premium navneskilt, Standard navneskilt, Formet navneskilt
  • Størrelse af navneskilt (hvis du vælger et Prestige navneskilt)
  • Navneskilts farve (Kun kanten vil være synlig)
  • Baggrundsfarve på navneskiltet
  • Samlet ønskede mængde
  • Hvilken montering, du vil have
   Magnet, nål eller kombi-klemme
  • Dit logo eller illustration til navneskilt design
   Se Ofte stillede spørgsmål: Hvordan skal jeg helst sende jer mit illustrationsmateriale/logoer?
  • Navneliste
   En liste over navne og/eller jobtitler, som du gerne vil have på dine navneskilte, enten i selve e-mailen, en Excel-fil eller en Word-fil. (Ikke nødvendig for web-bestillinger, da du vil blive bedt om navnene i løbet af online-bestillingsprocessen.)
  • Kontaktdetaljer
   Dine fulde faktura- og leveringsdetaljer, herunder dit telefonnummer og e-mail-adresse.
  Hvordan kan navneskilte fra Name Badges International kan sammenlignes med andre?
  Her på Name Badges International er vi forpligtet til kvalitet. Vores navneskilte er fremstillet ved hjælp af de bedste materialer, og alle badges er produceret med en ridsesikker epoxybelægning.Alle vores navneskilte bruger enten højkvalitets poleret metal eller førsteklasses kvalitetssprøjtestøbt plast til at sikre en ekstrem holdbarhed.Vores udvalg af nåle, klemmer og magnetiske monteringer er meget holdbare og konstrueret til at kunne holde gennem hele navneskiltets levetid. For at finde ud af mere, kan du besøge siden Forpligtelse til kvalitet.
  Hvordan kan jeres service sammenlignes med andre navneskilte-producenter?

  Vores servicekvalitet er den bedste i branchen, og vi bestræber os på at beholde den på den måde. På Name Badges International tilbyder vi en venlig, pålidelig service og vi opfordrer dig til at give os et opkald til enhver tid på 0046-40-78980. Vi tilbyder alle former for hjælp, fra designrådgivning hele vejen til at designe dit navneskilt for dig  - alt helt gratis.

  Hvor længe har I trykt navneskilte?

  Som firma har vi arbejdet med navneskilte og salgsfremmende produkter i mere end 30 år, og indsamlet en enorm faglig viden, som vi kan bruge til at hjælpe dig med at skabe det perfekte navneskilt for din virksomhed. 

  Andre slags reklametryk som vi kan tilbyde dig inkluderer varmeforsejlede overførselsbilleder, t-shirt vinyl, PlotterCutters and arbejdstøj.

  Har jeres navneskilte en ridsesikker beskyttende overflade?

  Alle vores navneskilte er hvælvede, med en ridsesikker epoxyharpiks. Ikke alene er plastikoverfladen ridsesikker, men den beskytter også navneskiltet mod solens skadelige UV-stråler. Denne beskyttelse hjælper med at holde dit logo klart og undgå at farverne falmer.

  Hvor tyk er overflade behandlingen på navneskiltene?

  Navneskiltene er overfladebehandlet med en klar belægning for at beskytte navneskiltet. Vi kalder det en "coating". Tykkelsen på denne overflade behandling er cirka 1.5 mm. Tolerance på denne tykkelse er 0.5 mm.

  Har I designere, der kan designe mit navneskilt for mig?

  Vi har et team af erfarne grafiske designere, der gerne vil producere et design baseret på dit logo eller dit design, uforpligtende og helt gratis. Når et design er udarbejdet, e-mailer vi resultatet til dig, og du kan give os en tilbagemelding, med dine kommentar til designet. Uanset om du vælger at bruge vores in-house designteam eller blot bruge vores online badge-designer, vil resultatet altid være et navneskilt af højeste kvalitet.

  Leverer I digitalt korrektur for navneskiltet, før I producerer dem?
  For alle bestillinger ikke foretaget over internettet, der ikke er en genbestilling af et tidligere design, vil vi altid sende PDF digitalt korrektur af designet, før vi producerer dine navneskilte. Korrektur gives uforpligtende og helt gratis. Web-bestillinger (oprettet ved hjælp af vores designværktøj) fremstilles direkte fra design skabt online, og vil ikke få yderligere digitalt korrektur.
  På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen opkræver I betaling?

  Vi beder om betaling, når du har godkendt den digitale korrektur af illustrationen, som vi vil e-maile til dig gratis. Når vi har modtaget din betaling, vil opgaven blive sat i produktion.

  Hvordan trykker I navneskiltene?

  Vi trykker digitalt med en høj opløsning 4-farvet proces for at trykke alle logoer, tekster og solid baggrundsfarver på badges. For mere information om farver, se vores Tekniske side.

  Hvilket materiale er jeres Prestige Premium badges fremstillet af?

  Vores Prestige Premium navneskilte er lavet af metal, med et valg af guld eller sølv-effekt finish for at give det eksklusive udseende, der ser godt ud på jakkesæt og skræddersyede jakker. Vores Prestige Premium navneskilte kan have en baggrund af guld krom, sølv krom, børstetguld, børstet sølv, hvid eller en hvilken som helst anden farve, du vil give os. Alle vores badges er beskyttet af et hvælvet plastikfinish.

  Hvilket materiale er jeres Prestige, Standard og Shapes badges fremstillet af?

  Vores Prestige, Standard og Formet navneskilte er lavet af sprøjtestøbt genanvendeligt, ABS-plast for fremragende styrke og holdbarhed. Vores Prestige og Formet navneskilte kan have en baggrund af guld krom, sølv krom, børstet guld, børstet sølv, hvid eller en hvilken som helst anden farve, du vil give os. Vores Standard navneskilt kan have enhver baggrundsfarve du ønsker, men er ikke tilgængelig i guld eller sølvfinish.

  Hvad er dine genanvendelige navneskilte lavet af?

  Vores genanvendelige navnskilte er lavet af klar ABS plastik, der har en stor styrke og holdbarhed. Som baggrund på de genanvendelige navneskilte er der mange muligheder med farver og et "metallic look". Alle genanvendelige navneskilte er beskyttet af en overflade finish.