DK
DK
Ring til os på 0046-40-78980

Tekniske oplysninger for grafiske designere

Du kan enten:

Designe dit egen navnskilt online  - ELLER -

Lade os designe navneskiltet for dig  - ELLER-

Hvis du er grafisk designer og gerne vil designe noget mere kompleks, end hvad der kan opnås med vores online-design, kan du her finde de følgende oplysninger og retningslinjer for at hjælpe dig med at få det mest mulige ud af dit design.

BEMÆRK: Hvis det er muligt, skal du blot designe et navneskilt og give os en navneliste (Excel foretrækkes). Vi accepterer ikke flersidede PDF-filer uden en medfølgende navneliste. Hvis du er nødt til at designe alle dine navneskilte selv, bedes de leveres i ét dokument (helst PDF), som indeholder alle dine designs på en side (sidestørrelsen ikke er afgørende) ved hjælp af skærelinjer fra navneskilt-skabelonerne nedenfor.

Det første trin til at designe dit eget navneskilt er at:

Download vores navneskilt-skabelon

Denne skabelon indeholder skærelinier for hver af vores navneskilte

Men hvis du ikke er grafisk designer, behøver du ikke at læse videre. Vi er stolte af vores fleksibilitet og er i stand til at producere navneskilte af exceptionel kvalitet fra næsten ethvert billede. Vi tilbyder også navneskilt designservice, uden forpligtelse, helt gratis.

Retningslinjer for indsendelse af illustrationer

Beskæring

Enhver del af designet, der er beregnet til at trykke til den trimmede kant af ​​badgen, bør forlænges 2 mm ud over skæringslinjen for at give en "beskæring" (der giver mulighed for tolerancei produktionsprocessen). Alle tekster eller billeder bør være placeret ca. 2 mm inden for skæringslinjen.

Farver/farvematching

Her på Name Badges International er vi i stand til at designe navneskilte på en række forskellige metoder. Når du specificerer en farve, kan vi acceptere alle ​​de følgende:

 • Hexadecimal (f.eks. # ffd900)
 • RGB (f.eks. 255,217,0)
 • CMYK (f.eks. 2,11,100,0)
 • HSB (f.eks. 51°,100%,100%)
 • Pantone®-farver*

 

Pantone Colours

* Vi trykker i CMYK, hvis du giver os en Pantone®-farve, vil vi forsøge at matche den så tæt som muligt.

Skrifttyper

Vi har et omfattende bibliotek med tusindvis af skrifttyper i vores system. Men du kan eventuelt tjekke med os, når du sender din bestilling, hvis dit design bruger en sjælden eller speciel skrifttype. Hvis den ikke er underlagt licens,  hvorfor så ikke vedhæfte skrifttypen med din illustration, så kan vi tilføje den til vores samling.

Hvis du sender os en bestemt skrifttype og punktstørrelse, kan vi genskabe denne. Men sørg for, at når du designer dit eget navneskilt at det er designet i faktisk størrelse (inden for vores skæringslinjeskabeloner), ellers vil punktstørrelser være meningsløse.

Indsendelse af filer

Vi kan acceptere logoer og navneskilt-designs i næsten ethvert format, men hvis navneskiltet er designet ved brug af et vektorbaseret program, er det altid bedst at forebygge rasterisering af designet. Som sådan er vores foretrukne filformater anført nedenfor:

 • .pdf
 • .ai
 • .eps

Andre typiske filformater inkluderer:

 • .jpg
 • .jpeg
 • .png

Som tidligere nævnt, kan vi åbne næsten alt. Hvis du mod forventning sender os en fil, som vi ikke kan åbne, vil vi kontakte dig om dine muligheder.

Vi kan i øjeblikket acceptere filer via e-mail op til omkring 6 MB.