Prestige badges

Vores signatur navneskilte. Flere størrelser og kantfarver.

Design nu

Genanvendelig

Design din badge, tryk og skub dit eget navn ind.

Design nu

Ofte stillede spørgsmål

 

 

Hvad er den mindste ordremængde?

For at holde tingene enkle, har vi ingenminimum ordremængde. Vi modtager bestillinger på blot en badge!

tilbage til toppen

 

 

Hvor lange er jeres behandlingstider?

Vores behandlingstiderer en af ​​vores topprioriteter. Vi tilbyder hurtige, konsekvente og pålidelige forsendelser, med en standard forsendelse på 6 arbejdsdage, 4 arbejdsdage med vores Express service. Bestillinger inden kl. 15:00 på en hverdag tæller med i ekspeditionstiden.

 

Hvis du vil se en udspecificering af vores behandlingstider, kan du besøge vores leveringstider-side.

 

Ægte "i sidste sekund" panik? Ring til os på (+45) 98193633, vi kan måske hjælpe.

tilbage til toppen

 

 

Hvad koster jeres navneskilte?

Alle vorespriser er mængdebaserede. Jo flere du køber, jo billigere bliver hver badge.Du kan finde badge priserved at klikke på ét af de nedenstående links. Vi tilbyder denne information med glæde, da vi mener, at vores priser er yderst konkurrencedygtige.

 

Prestige navneskilte - Prestige Premium navneskilte
Standard navneskilte - Shaped navneskilte

tilbage til toppen

 

 

Jeg vil bestille 20 badges, skal jeg designe hverbadge for sig?

Nej. For at holde tingene simple, kræver vi kun, at du designer den førstebadge for hvert design. Når denne første badge er designet, kanyderligere navne og/eller jobtitler tilføjes i det næste trin. Når din bestilling erblevet behandlet, vil en grafisk designer kigge på dit design og sikre, at eventuelle lange navne passerpå badgen, og at det overordnede designer afstemt korrekt. Vi anbefaler, at du bruger et relativt langt navn som et eksempel, når du designer din badge.

tilbage til toppen

 

 

Er priserne på badges konkurrencedygtige?

Vi mener, at vores priser er yderst konkurrencedygtige og gemmer dem ikke væk, i modsætning til mange andre leverandører. Du kan finde priser på badges ved at klikke på 'Priser' linket øverst pådenne side.

tilbage til toppen

 

 

Hvad koster forsendelsen?

Leveringsprisen for Standard service til britiske bestillingerer kr 33.50 (ex. moms), uanset antal eller vægt. Alle bestillinger sendes med Post.

tilbage til toppen

 

 

Er der nogen opsætnings- eller design-gebyrer?

Her på Name Badges International er vi stolte af at kunne sige, at vi absolut ikke har nogle skjulte gebyrer. For at holde tingene enkle, skal du kun betale for prisen på badgen, levering og moms på det samlede beløb. Dette betyder at der ikke er oprindelsesgebyr, opsætningsgebyr eller design-gebyr!

tilbage til toppen

 

 

Hvordan skal jeg helst sende jer mit illustrationsmateriale/logoer?

Vi er stolte af at kunne tilbyde de bedste løsninger for nybegyndere oghele vejen til professionelle grafiske designere. Vi kan acceptere logoer og badge-designs i næsten ethvert format, bare send dem i den bedste kvalitets logo, du har, og vivil kunne producere det bedst mulige resultat. Som hovedregel ervores foretrukne filformater .pdf .ai .eps og .cdr. Andre almindelige filformater, som vi kan acceptere, inkluderer .jpg .jpeg .doc og .docx. Som tidligere nævnt, kan vi åbne næsten alt. Hvis du mod forventning sender os en fil, som vi ikke kan åbne, vil vi kontakte dig om dine muligheder. Vi kan i øjeblikket acceptere filer via e-mail op til omkring 6 MB. For at finde ud af mere om at indsende dine egne billeder og logoer, så besøg venligst vores tekniske side.

tilbage til toppen

 

 

Kan jeg vælge mellem forskellige monteringer for mine badges?

Alle vores navneskilte kommer med et valg af tre monteringsmuligheder: nål, klemme og magnet. Detajler om hver montering kan findes på vores badge-montering side.

tilbage til toppen

 

 

Hvilke oplysninger skal jeg give ved bestilling af navneskilte?

 

 • Hvilken slags navneskilt, du behøver: Prestige navneskilte, Prestige Premium navneskilte, Standard navneskilte, Shapes navneskilte
 • Størrelse af badge (hvis du vælger et Prestige navneskilt)
 • Badge farve (Kun kanten vil være synlig)
 • Baggrundsfarve på badgen
 • Samlet ønskede mængde
 • Hvilken montering, du vil have
  Magnet, nål eller kombi-klemme
 • Dit logo eller illustration til badge design
  Se Ofte stillede spørgsmål: Hvordan skal jeg helst sende jer mit illustrationsmateriale/logoer?
 • Navneliste
  En liste over navne og/eller jobtitler, som du gerne vil have på dine badges, enten i selve e-mailen, en Excel-fil eller en Word-fil. (Ikke nødvendig for web-bestillinger, da du vil blive bedt om navnene i løbet af online-bestillingsprocessen.)
 • Kontaktdetaljer
  Dine fulde faktura- og leveringsdetaljer, herunder dit telefonnummer og e-mail-adresse.
tilbage til toppen

 

 

Hvordan kan badges fra Name Badges International kan sammenlignes med andre?

Her på Name Badges International er vi forpligtettil kvalitet. Vores navneskilte er fremstillet ved hjælp af de bedste materialer, og alle badges er produceret meden ridsesikker epoxybelægning.Alle vores navneskilte bruger enten høj kvalitets poleretmetal eller førsteklasses kvalitetssprøjtestøbt plast til at sikre en ekstrem holdbarhed.Vores udvalg af nåle, klemmer og magnetiske monteringer er meget holdbare og konstrueret til at kunne holde gennem hele badgens levetid. For at finde ud af mere, kan du besøge siden Forpligtelse til kvalitet.

tilbage til toppen

 

 

Hvordan kan jeres service sammenlignes med andrebadge-producenter?

Vores servicekvalitet er den bedste ibranchen, og vi bestræber os på atbeholde den på den måde. På Name Badges International tilbyder vi en venlig, pålidelig service og vi opfordrer dig til at give os et opkald til enhver tid på (+45) 98193633. Vi tilbyder alle former for hjælp,fra designrådgivning hele vejen til at designe din badge for dig, alt helt gratis!

tilbage til toppen

 

 

Hvor længe har I trykket badges?

Som et firma har vi arbejdet med badges og salgsfremmende virksomhed i mere end 30 år, og indsamlet en enorm mængde faglig viden, som vi kan bruge til at hjælpe dig med at skabe det perfekte navneskilt for din virksomhed.

 

Andre slags reklametryk som vi kan tilbyde dig inkluderer varmeforsejlede overførselsbilleder, t-shirt vinyl, PlotterCutters and arbejdstøj.

tilbage til toppen

 

 

Har jeres navneskilte en ridsesikker beskyttende overflade?

Alle voresnavneskilte er hvælvede,med en ridsesikker epoxyharpiks. Ikke alene er plastikoverfladen ridsesikker, men den beskytter også navneskiltetmod solens skadelige UV-stråler. Denne beskyttelse hjælper med at holde dit logo friskt og falmefrit, og bevarer alle dit design levende farver til mange års tro tjeneste.

tilbage til toppen

 

 

Har I designere, der kan designe min badge for mig?

Ja! Vi har et team af erfarne grafiske designere, der gerne vil producere et design baseret på dit logoeller dit design, uforpligtende og helt gratis. Når et design er udarbejdet, e-mailer vi resultatet til dig, og du kan give os tilbagemeldinger om, hvad du kan lide og ikke lide ved designet. Uanset om du vælger at bruge vores in-house designteam eller blot bruge vores online badge-designer, vil resultatet altid være en badge af højeste kvalitet.

tilbage til toppen

 

 

Leverer I digital korrektur for badges, før I producererdem?

For alle bestillinger ikke foretaget over internettet, der ikke er en genbestilling af et tidligere design, vil vi altid leverePDF digital korrektur af designet, før vi producerer dine badges. Korrektur gives uforpligtende og helt gratis. Web-bestillinger (oprettet ved hjælp af vores designværktøj) fremstilles direkte fra design skabt online, og vil ikke få yderligeredigitalt korrektur.

tilbage til toppen

 

 

På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen opkræver I betaling?

Vi beder om betaling, når du har godkendtden digitale korrektur af illustrationen, som vi vil e-maile til dig gratis. Når du har leveret din betaling, vil opgaven blive sat i produktion. Betaling for web-bestillinger bliver opkrævet på det tidspunkt, hvor de behandles.

tilbage til toppen

 

 

Hvordan trykker I navneskiltene?

Vi trykker digitalt med en høj opløsning 4-farvet proces for at trykke alle logoer, tekster og solid baggrundsfarver på badges. For mere information om farver, se vores Tekniske side.

tilbage til toppen

 

 

Hvilket materiale er jeres Prestige Premium badges fremstillet af?

Vores Prestige Premium navneskilte er lavet af metal, med et valg af guld eller sølv-effekt finishfor at give det eksklusive udseende, der ser godt ud på jakkesæt og skræddersyede jakker. Vores Prestige Premium navneskilte kan have en baggrund af guld krom, sølv krom, børstetguld, børstet sølv, hvid eller en hvilken som helst anden farve,du vil give os. Alle vores badges er beskyttet af et hvælvet plastikfinish.

tilbage til toppen

 

 

Hvilket materiale er jeres Prestige, Standard og Shapes badges fremstillet af?

Vores Prestige, Standard og Shapes navneskilte er lavet af sprøjtestøbt genanvendeligt, ABS-plast for fremragende styrke og holdbarhed. Vores Prestige og Shapes navneskilte kan have en baggrund af guld krom, sølv krom, børstetguld, børstet sølv, hvid eller en hvilken som helst anden farve,du vil give os. Vores Standard badgeskan have enhver baggrundsfarve du ønsker, men er ikke tilgængelige i guld eller sølvfinish.

tilbage til toppen

 

 

Jeg har Pantone® farve,kan jeg bruge det, når jeg designer et navneskiltonline?

Ja, hvis du besøger vores KonvertérPantone®-farver til RGB-side, kan du konvertere de Pantone® farver, der skal bruges, når du designer din badge online.

tilbage til toppen

Relaterede links

Hurtig forespørgsel

Eller anmode om tilbagekald
08:00 til 06:00, mandag-fredag

Stenholm 9, 9400 Noerresundby, Danmark
Tlf.: (+45) 98193633 / Fax: (+45) 98193330  / info@namebadgesinternational.dk

Name Badges UK  |  Name Badges Ireland  |  Badges Personnalisés France  |  Namensschilder Deutschland  |  Namensschilder Österreich  |  Naambadges Nederland  |  Naambadges België  |  Navneskilte Danmark  |  Placas Identificativas España  |  Targhette Identificative Italia  |  Name Badges UAE  |  Name Badges USA  |  Name Badges Australia  |  Name Badges New Zealand  |  Name Badges Japan
Workwear Polos  |  Leisurewear  |  Heat Seal Transfers and Badges  |  Transfer Vinyl and Plotter Cutters
Billederne og designene, der bruges på denne hjemmeside har til formål at demonstrere de effekter, der kan opnås med vores produkter, og antyder ikke, at designene er blevet leveret eller godkendt af deres ejere.